Gołąbki siostry Anieli. Ryż nigdy się nie skleja. Tajemnica to ten jeden dodatek

10 maja 2024, 06:17
Ten tekst przeczytasz w 1 minutę
Gołąbki siostry Anieli to danie idealne na obiad, czy lunch do pracy. Co zrobić, by ryż się nie kleił?
Gołąbki siostry Anieli to danie idealne na obiad, czy lunch do pracy. Co zrobić, by ryż się nie kleił? / ShutterStock
Reklama
Gołąbki to danie, które dla wielu z nas jest wspomnieniem z dzieciństwa i tym, do którego co jakiś czas chętnie wracamy. Można je zjeść na obiad, czy zabrać do pracy i podgrzać podczas lunchu. W tych z przepisu siostry Anieli ryż nigdy się nie sklei. Tajemnicą jest ten jeden dodatek. Jaki?

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Dalszy ciąg materiału pod wideo

Powiązane

Reklama
Reklama
Reklama
Zobacz
Reklama