Reklama
Reklama

Gołąbki siostry Anieli. Ryż nigdy się nie skleja. Tajemnica to ten jeden dodatek

10 maja 2024, 06:17
Ten tekst przeczytasz w 1 minutę
Subscribe Youtube image Subskrybuj nas na Youtube
Gołąbki siostry Anieli to danie idealne na obiad, czy lunch do pracy. Co zrobić, by ryż się nie kleił?
Gołąbki siostry Anieli to danie idealne na obiad, czy lunch do pracy. Co zrobić, by ryż się nie kleił? / ShutterStock
Reklama
Gołąbki to danie, które dla wielu z nas jest wspomnieniem z dzieciństwa i tym, do którego co jakiś czas chętnie wracamy. Można je zjeść na obiad, czy zabrać do pracy i podgrzać podczas lunchu. W tych z przepisu siostry Anieli ryż nigdy się nie sklei. Tajemnicą jest ten jeden dodatek. Jaki?
Dalszy ciąg materiału pod wideo

Powiązane

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję

Dziennikarka. Skończyła Filologię Polską na Uniwersytecie Warszawskim ze specjalizacją animacja kultury, jest też psychoterapeutką tańcem i ruchem (DMT). Pracowała m.in. w Gazecie Stołecznej, Super Expressie, TVP. Jest autorką książki „Alopecjanki. Historie łysych kobiet” oraz współautorką poradników „#Nastolatka”. Specjalizuje się w tematyce show-biznesowej oraz społecznej. W dziennik.pl zajmuje się działem rozrywki i „rozmawia o życiu” z celebrytami. 

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Zobacz
Reklama